Bănci și Asigurări

​Cornelia Coman a fost numită CEO al NN Asigurări Spania

​Cornelia Coman a fost numită CEO al NN Asigurări Spania

Autor: Anelis Baciu

13.04.2016, 15:51 422

Cornelia Coman, fosta şefă a NN Asigurări România în perioada 2008-2012 şi Ungaria în perioada 2012-2015, va prelua de la 1 iulie funcţia de CEO al subsidiarei NN din Spania, a anunţat azi asigurătorul. Ea îl înlocuieşte pe Robin Buijs, care a ocupat poziţia de CEO al companiei în ultimii patru ani.

„Am primit cu mult entuziasm şi încredere noul rol din cadrul NN Group. De la 1 iulie, când voi prelua poziţia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania şi mă voi muta la Madrid, voi avea oportunitatea să dezvolt în continuare operaţiunile NN într-o piaţă dinamică şi matură a asigurărilor de viaţă cum este Spania”, a declarat Cornelia Coman, CEO Nationale-Nederlanden Spania.

Cornelia Coman şi-a început cariera în cadrul NN Asigurări de Viaţă România în anul 1998, în poziţia de actuar, şi a fost promovată actuar-şef trei ani mai târziu. Din 2006, ea a ocupat poziţia de director general adjunct al NN Asigurări de Viaţă, fiind numită CEO al companiei în 2008. In 2012 a preluat conducerea NN Ungaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO