Bănci și Asigurări

Directorul de investiţii al Allianz-Ţiriac Pensii pleacă din companie

Directorul de investiţii al Allianz-Ţiriac Pensii pleacă din companie
16.06.2010, 23:33 174

Dorin Boboc (foto), directorul de investiţii al Allianz-ŢiriacPensii, al doilea administrator de pensii private de pe piaţalocală, urmează să plece din companie la sfârşitul lunii iunie, audeclarat pentru ZF surse din piaţă.

În locul lui a venit deja Iulius Postolache, fostul director deinvestiţii al Aviva Pensii.

Boboc, 37 de ani, urmează să se ocupe de un business de familiedin domeniul agriculturii şi al industriei alimentare, potrivitsurselor citate. El a intrat în echipa Allianz-Ţiriac Pensii în2007, anul în care a fost lansat sistemul de pensii privateobligatorii (pilonul II). Anterior, timp de trei ani, a ocupatpoziţia de expert în pieţe de capital la Raiffeisen Capital &Investment, după ce a studiat în SUA şi a lucrat acolo în domeniulproiectării de aeronave.

La Allianz-Ţiriac Boboc s-a ocupat de investirea contribuţiilorcelor 1,3 milioane de clienţi ai companiei, activele nete aleadministratorului de pensii fiind de 818 mil. lei.

Noul director de investiţii, Iulius Postolache, a ocupat aceastăpoziţie timp de aproape un an la Aviva Pensii, al patruleaadministrator de pensii private de pe piaţa locală. Anterior, alucrat timp de patru ani în cadrul Băncii Naţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO