Bănci și Asigurări

Inca un om de la Bancorex, sef la CEC

11.09.2007, 18:55 36

CEC are echipa de conducere completa, dupa ce Mihaela Lucica Popa, fost director general adjunct de vanzari in cadrul sucursalei Municipiului Bucuresti a bancii, a fost promovata pe postul de vicepresedinte. Popa va coordona activitatile pe zona de corporate.
Mihaela Popa, cel de-al treilea vicepresedinte al bancii, a venit la CEC in aprilie 2006, dupa ce lucrase timp de trei ani in Raiffeisen Bank ca director de sucursala si director regional. Ea si-a inceput cariera in 1978 in cadrul Bancii Romane de Comert Exterior (Bancorex), unde a ramas pana in 1999, ajungand director de sucursala.
Ministerul Economiei si Finantelor, unicul actionar al CEC, a decis in primavara demiterea vechii echipe de conducere. Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian,
i-a propus postul de presedinte al CEC lui Radu Ghetea (pe atunci presedinte al Consiliului de Administratie al Alpha Bank), care l-a acceptat.
Din vechea echipa manageriala a CEC, condusa de Eugen Radulescu, a fost pastrat doar Cristian Tudorancea, care coordoneaza in continuare activitatile pe zona de retail.
Intre timp, Ghetea l-a mai cooptat in echipa de conducere a CEC pe Gheorghe Carabasan, 56 de ani, care ocupa un post de director in cadrul Alpha Bank. Carabasan asigura la CEC coordonarea departamentelor de IT, contabilitate si suportul afacerilor. Atat Ghetea, cat si Carabasan au fost in anii '90 membri in conducerea Bancorex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO