Bănci și Asigurări

Ioana Sfîrăială câştigă din nou irevocabil la Curtea de Apel împotriva Franklin Templeton

Ioana Sfîrăială câştigă din nou irevocabil la...

Autor: Roxana Pricop

05.11.2013, 16:58 606

Curtea de Apel Bucureşti a admis ieri, 4 noiembrie, recursul formulat de avocata Ioana Sfîrăială, acţionar minoritar al Fondului Proprietatea, şi a constatat nulitatea absolută a decizie cu numărul cinci luate de acţionarii FP în Adunarea Generală Extraordinare din 29 noiembrie 2010 prin care s-a decis modificarea actului constitutiv prin transformarea fondului din fond de despăgubiri cu durată limitată în fond de investiţii cu durată nelimitată şi prin numirea companiei Franklin Templeton drept administrator al Fondului.

Prin AGEA din 29 noiembrie, conducerea de atunci a fondului încerca să remedieze greşelile făcute în luarea deciziilor din AGA din 6 septembrie, decizii care au fost anulate irevocabil de Tribunalul Bucureşti.

La aceasta se adaugă recenta hotărâre a Tribunalului Bucureşti pronunţată în dosarul 25749/3/2012 prin care au fost anulate încă patru hotărâri AGA din 25 aprilie 2012, potrivit avocatului Antonie Popescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO