Bănci și Asigurări

Isărescu este colecţionar de conturi bancare: are 13. Într-unul dintre ele mai are doar 1 dolar

Isărescu este colecţionare de conturi bancare: are nu mai puţin de 13. Într-unul dintre ele mai are doar 1 dolar

Autor: Cristian Hostiuc

13.07.2011, 17:42 4825
Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi-a publicat astăzi pe sitedeclaraţia actualizată de "a averii". Dacă în privinţa salariuluipe care îl obţine de la BNR apare pastă corectoare, pentru a nu sevedea cât câştigă, la conturile bancare deschise are o paginăîntreagă care include 13 conturi.


De asemenea, aici a şters băncile unde are depozite bancaredar în schimb a lăsat soldul cu valoarea la zi, de peste 126.000 deeuro.

La jumătatea acestui an, guvernatorul BNR continua să deţină douăautoturisme şi o barcă cu motor, precum şi cele două caseconstruite în Drăgăşani şi în satul Siliştea Snagovului.


Colecţia personală de bijuterii şi obiecte de artă a rămas,deasemenea, neschimbată. Valoarea tuturor bunurilor, printre carebijuterii, colecţia numismatică, tablouri şi icoane sau bunuri subformă de metale preţioase, a crescut cu peste 4.000 de euro, la114.810 euro.


Pe de altă parte, veniturile încasate de la Academia Română şiAcademia de Studii Economice (ASE) s-au redus faţă de finele anuluitrecut.


Astfel, remuneraţia anuală de la Academia Română pentru funcţia depreşedinte secţie a scăzut de la 34.428 lei la 30.126 lei, în timpce pentru activitatea didactică de la ASE Isărescu a primit 16.046lei, faţă de 19.865 lei.


În ceea ce priveşte societatea pe care o deţine în proporţie de100%, SC Măr SRL, valoarea participaţiei a crescut de aproape patruori, la 838.000 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO