Bănci și Asigurări

Libra Internet Bank introduce semnătura electronică pentru clienţii companii

Libra Internet Bank introduce semnătura electronică...

Autor: Cristina Bellu

10.01.2020, 12:23 378

Clienţii persoane juridice ai Libra Internet Bank, o instituţie de talie mică din piaţa locală specializată pe nişa profesiilor liberale, vor putea semna online documentele solicitate de bancă prin intermediul semnăturii electronice din internet banking.

“Într-o perioadă a digitalizării accelerate şi a rapidităţii, simplificarea modului de lucru cu clienţii rămâne una dintre preocupările noastre fundamentale”, explică Emil Bituleanu, director general al Libra Internet Bank.

Reprezentanţii băncii transmit că serviciul va fi pus la dispoziţia clienţilor în mod gradual, începând cu luna în curs.

Libra Bank, cu 53 de sucursale în ţară, a obţinut în primele nouă luni ale anului 2019 un profit net de 91 milioane de lei, cu 21% mai mult decât valoarea înregistrată în aceeaşi perioadă a anului trecut (75 mi-lioane de lei), ţinta pentru întreg anul 2019 fiind de 95 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO