Bănci și Asigurări

Mihnea Tobescu, directorul general al Euroins, a câştigat în primă instanţă împotriva deciziei ASF de a-l suspenda definitiv din funcţie şi de a-l amenda cu 100.000 de lei

Mihnea Tobescu, directorul general al Euroins, a...

Autor: Mircea Nica

22.10.2020, 00:05 254

♦ Curtea de Apel Bucureşti a suspendat executarea deciziei ASF de a-l supenda pe Mihnea Tobescu de la conducerea Euroins până la soluţionarea definitivă a cauzei privind anularea actului, astfel că Tobescu rămâne în funcţia de director general.

Mihnea Tobescu, directorul general al Euroins România, al doilea cel mai mare asi­gurător RCA de pe piaţa locală, a câştigat în prima instanţă îm­potriva deciziei de sancţionare a Autorităţii de Su­pra­veghere Financiară (ASF) cu 100.000 de lei şi sus­pendarea definitivă din funcţie, potrivit informa­ţi­ilor publicate pe portalul instanţelor de judecată.

Astfel, Curtea de Apel Bucureşti a pro­nun­ţat, pe data de 20 octombrie 2020, o de­ci­zie favorabilă pentru Mihnea Tobescu, după ce ASF a decis atât sanc­ţionarea com­pa­niei pe care o conducea, cât şi sanc­ţionarea lui.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO