Bănci și Asigurări

No-cash: informatii on-line despre carduri si servicii electronice de transfer

10.04.2001, 00:00 40



Dupa ce in ultima vreme bancile anunta din ce in ce mai mult patrunderea pe piata internet-bankingului, desi fara ca multe dintre acestea sa recunoasca ca site-urile lor sunt inca "la inceput", de ceva timp la adresa www.no-cash.ro poti obtine informatii despre carduri si serviciile electronice de transfer promovate de banci.

No-cash, primul centru national de documentare si consultanta in domeniul creditelor si al platilor fara numerar, isi propune sa concentreze oferta sistemului bancar intr-un singur loc, fortand astfel maxima transparenta si obligand bancile la concurenta si preturi corecte pentru serviciile lor.

Site-ul este astfel conceput/structurat incat sa acopere toate intrebarile legate de oferta de produse si servicii a sistemului bancar: de la ABC-ul

card-ului si pana la consultanta de plasament. Nu sunt percepute taxe sau comisioane pentru informatiile furnizate, iar vizitatorul nu trebuie decat sa raspunda la cateva intrebari care le definesc comportamentul sau in calitate de consumator de servicii si produse financiar-bancare.

Ideea a pornit, printre altele, de la faptul ca "la marea majoritate a ghiseelor bancilor, clientii pierd inca, din pacate, prea mult timp si cateodata isi fac prea multi nervi, pentru a afla niste informatii banale care, de fapt, ar trebui sa se regaseasca sub forma de pliante la indemana tuturor celor interesati", spun proprietarii site-ului.

Lansarea oficiala a site-ului www.no-cash.ro va avea loc undeva spre sfarsitul lunii aprilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO