Bănci și Asigurări

Piraeus caută clienţi noi în rândul studenţilor

Autor: Ciprian Botea

01.11.2010, 23:30 28

Piraeus Bank, filiala locală a unuia dintre cele mai marigrupuri financiare elene, vrea să atragă clienţi din rândulstudenţilor cu un pachet de produse şi servicii la preţuri redusefaţă de oferta standard a băncii. Pachetul pentru studenţi constăîntr-un cont curent fără comision de administrare, card de debitataşat, serviciu de internet banking şi cont de economii.

Contul curent, cardul ataşat şi serviciul de internet banking nu aucomision de administrare, iar în plus banca nu taxează retragerilede numerar de la reţeaua de ATM-uri proprie. Banii depuşi în contulde economii sunt bonificaţi cu o dobândă de 6,75% pe an, iar spredeosebire de un depozit la termen clasic banii din contul deeconomii pot fi retraşi sau transferaţi în contul curent oricândfără ca beneficiarul să piardă dobânda acumulată. Cardul de debitşi serviciul de internet banking asigură accesul atât la contulcurent, cât şi la cel de economii. Astfel de pachete speciale maiau şi BRD, Raiffeisen sau ING.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO