Bănci și Asigurări

Piraeus vinde depozite cu asigurare de accident ataşată de la ING Asigurări

Autor: Ciprian Botea

15.11.2010, 23:43 34

Piraeus Bank, un jucător de talie medie controlat de un grupfinanciar elen, vinde depozite în lei şi euro pe cinci sau zeceluni, care au ataşată o asigurare de accident emisă de INGAsigurări de Viaţă. Banca plăteşte o dobândă de 7,25% pe an ladepozitele în lei şi de 3% pe an pentru sumele economisite în euro.Pachetul de asigurări ataşat este gratuit şi acoperă trei categoriide riscuri: spitalizare în caz de accident, intervenţiechirurgicală cauzată de un accident sau deces cauzat deaccident.

Clientul primeşte o indemnizaţie zilnică de 1% din valoareadepozitului în caz de spitalizare, dar nu mai mult de 110 lei sau25 de euro. În cazul unei intervenţii chirurgicale, suma primită detitular este de 10% din valoarea depozitului, dar nu mai mult de21.000 de lei sau 4.800 de euro, în timp ce pentru deces dinaccident beneficiarul desemnat primeşte o indemnizaţie egală cuvaloarea depozitului, dar nu mai mult de 45.000 de lei sau 10.000de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO