Bănci și Asigurări

Certinvest îl recrutează pe Adrian Dudu de la BCR Pensii în funcţia de director de investiţii

Certinvest îl recrutează pe Adrian Dudu de la BCR...

Autor: Roxana Rosu

14.02.2023, 12:57 259

Societatea de administrare a investiţiilor Certinvest l-a numit pe Adrian Dudu în funcţia de director de investiţii, cu un mandat care începe în luna februarie 2023, potrivit unui anunţ al administratorului de fonduri. 

Anterior, el a activat timp de aproape 9 ani în cadrul BCR Pensii, unde a gestionat alocarea portofoliului în acţiuni locale şi europene, dar şi investiţii în instrumente cu venit fix sau instrumente derivate. 

Adrian Dudu s-a format ca broker în cadrul Carbon Warehouse în Praga. 

„Văd în SAI Certinvest un potenţial mare de creştere, bazat atât pe diversificarea produselor din portofoliu, cât şi pe o abordare matură a procesului investiţional. Mă bucur să descopăr o echipă hotărâtă să devină în următorii trei ani un partener de încredere pentru investitorii din România, un etalon pentru piaţa de capital locală”, spune Adrian Dudu, director de investiţii al SAI Certinvest. 

Noul manager a absolvit Facultatea de Finante, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori a Academiei de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Istorie a Universităţii Bucureşti şi este certificat CFA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO