Bănci și Asigurări

Schimbări la fisc: Circularele ANAF vor fi publicate direct pe site-ul instituţiei

Schimbări la fisc: Circularele ANAF vor fi publicate...

Autor: Ştefan Stan

28.11.2016, 16:47 132

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală va face publice, din 5 decembrie, pe site-ul propriu, la rubrica "Circulare ANAF", circularele interne referitoare la procedurile de lucru şi la modalităţile de aplicare a prevederilor legale, potrivit unui anunţ al ANAF.

ANAF susţine că această măsură va contribui la creşterea transparenţei activităţii instituţionale, la crearea unui mecanism de comunicare activ între administraţia fiscală şi mediul economic şi la asigurarea aplicării unitare a legislaţiei fiscale în toate structurile subordonate ale ANAF.

Rubrica "Circulare ANAF" este disponibilă pe site-ul www.anaf.ro, la secţiunea Asistenţă contribuabili/Legislaţie/07.Circulare ANAF.

Circulara este un document intern emis de ANAF, în vederea asigurării aplicării unitare a legislaţiei fiscale.

ANAF susţine că printre priorităţile instituţiei se numără şi simplificarea şi reducerea costurilor de conformare fiscală la nivelul agenţilor economici şi a costurilor de administrare fiscală la nivelul autorităţilor publice.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO