Bănci și Asigurări

Sef nou la Omniasig Life

13.12.2007, 19:25 21

Omniasig Life, companie de asigurari de viata membra a grupului austriac Vienna Insurance, va fi condusa de croata Zlatka Kular, fostul director general al unei companii detinute de grup in Croatia.
Kular, care a fost timp de doi ani membru in Consiliul de Administratie al Omniasig Life, il inlocuieste astfel pe Fanel Plopeanu, care a plecat din companie luna trecuta, dupa ce a ocupat functia de director general timp de un an si jumatate. Noul director general al companiei de asigurari de viata trebuie aprobat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, potrivit legislatiei in vigoare.
La sfarsitul primelor trei trimestre ale acestui an, Omniasig Life era al zecelea jucator de pe piata asigurarilor de viata, cu afaceri de 10,9 milioane de euro, in crestere cu 28% in euro fata de aceeasi perioada a anului trecut. In primele noua luni din 2006, compania a subscris prime brute de 8,5 mil. euro si a ocupat locul 9 pe piata. Grupul Vienna Insurance mai detine pe piata locala companiile Omniasig, Unita, Agras si, mai nou, Asirom, companie preluata recent de la omul de afaceri Ioan Niculae.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO