Bănci și Asigurări

Şeful pe infrastructură al Erste: Vrem să finanţăm autostrăzile construite în concesiune în România

Werner Weihs-Raabl

Werner Weihs-Raabl

Autor: Andreea Neferu

10.06.2013, 22:02 586
Werner Weihs-Raabl, şeful diviziei de finanţări pentru infrastructură şi sectorul public din cadrul Erste, proprietarul BCR, spune că grupul austriac este interesat să finanţeze proiectele de construcţie în concesiune a autostrăzilor Comarnic-Braşov, Craiova-Piteşti, respectiv inelul de centură sud al Capitalei.
 
„Erste este interesată să finanţeze aceste drumuri. Avem discuţii cu toate marile companii de construcţii din Europa. (…) Proiectele sunt mari şi nu pot fi finanţate doar de către băncile comerciale, va fi nevoie şi alte surse, aşa cum este Banca Europeană de Investiţii“, a spus Weihs-Raabl.
 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 11.06.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO