Bănci și Asigurări

TransferGo, companie de tranferuri internaţionale de bani lansată în 2012, a depăşit pragul de 5 milioane de clienţi activi, din care 2 milioane de clienţi au fost atraşi în ultimul an

TransferGo, companie de tranferuri internaţionale de...

Autor: Roxana Rosu

18.10.2022, 11:49 265

TransferGo, companie de tranferuri internaţionale de bani lansată în 2012 de patru antreprenori origine lituaniană la Londra, a depăşit pragul de 5 milioane de clienţi activi, din care 2 milioane de clienţi au fost atraşi în ultimul an.

Serviciul a fost folosit intensiv de emigranţi pentru a trimite bani familiilor, iar în ultimul an fintech-ul a înregistrat o creştere fulminantă a numărului de clienţi noi şi a tranzacţiilor, precum şi o extindere accelerată pe piaţa globală, inclusive prin transferuri către Ucraina.

"TransferGo este o companie de transferuri internaţionale de bani, creată de imigranţi, pentru imigranţi. De-a lungul celor 10 ani de activitate, nu ne-am abătut niciodată de la misiunea noastră de a ne sprijini clienţii prin asigurarea accesului la servicii financiare simple, sigure şi rapide. La TransferGo trăim şi respirăm provocările migranţilor şi lucrăm neobosit pentru a rezolva problema fricţiunilor financiare - fie că este vorba de Ucraina sau de orice altă parte a reţelei noastre globale”, a comentat Marius Nedelcu, Chief Marketing Officer TransferGo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO