Bănci și Asigurări

Turcii de la Garanti încearcă să-şi convingă clienţii să facă mai multe operaţiuni la bancomate

Turcii de la Garanti încearcă să-şi convingă clienţii să facă mai multe operaţiuni la bancomate

Autor: Ciprian Valentin Botea

17.01.2012, 00:00 547

Garanti Bank, subsidiara locală a unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Turcia, a adăugat noi funcţionalităţi reţelei de ATM-uri, iar clienţii pot să schimbe euro, să-şi ramburseze datoriile de pe cardul de credit sau să depună bani în contul curent deschis la bancă fără să aibă nevoie de card. Schimburile valutare direct la ATM pot fi efectuate prin apăsarea tastei "Enter" şi alegerea din meniul afişat pe ecran a opţiunii de vânzare euro.

Garanti a introdus anul trecut şi facilităţile de plată a facturilor sau reîncărcare a cartelelor preplătite direct de la bancomat fără a fi necesară deţinerea unui card. Banca nu percepe comisioane pentru operaţiunile efectuate fără card la ATM.

Strategia Garanti de dezvoltare a serviciilor oferite prin intermediul reţelei de bancomate vine în condiţiile în care banca are o reţea de ATM-uri de aproape trei ori mai mare decât reţeaua de unităţi. Garanti deţinea la sfârşitul anului trecut 194 de ATM-uri, în condiţiile în care numărul sucursalelor şi agenţiilor era de circa 70 de unităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO