Bănci și Asigurări

UniCredit Leasing a ajuns la o valoare a bunurilor finanţate de peste 3,5 miliarde de lei la finalul anului trecut, în creştere cu 5,8%. „Fiind un instrument de finanţare a investiţiilor, leasingul financiar şi piaţa de leasing financiar sunt un barometru al evoluţiei economiei.“

UniCredit Leasing a ajuns la o valoare a bunurilor...

Autor: Mircea Nica

11.06.2021, 12:00 181

UniCredit Leasing, divizia de lea­sing financiar a UniCredit Bank, a în­registrat la finalul anului 2020 o va­loa­re a bunurilor finanţate de 3,51 mld. lei, în creştere cu 5,8% faţă de anul 2019, potrivit informaţiilor publi­cate în raportul anual al UniCredit Bank.

„Provocările sunt generate de ni­velul de incertitudine pe fondul pan­de­miei încă în derulare, dar urmărim cu interes scenariile de reve­nire econo­mi­că şi sun­tem optimişti  având în ve­de­re ten­din­ţa că­tre nor­ma­litate a acti­vi­tăţii eco­no­mice confir­­ma­tă de lunile martie şi apri­lie“, au spus reprezentan­ţii UniCredit Leasing pentru anuarul ZF Cei mai mari jucători din economie.

Deşi contextul pande­mic a deter­mi­nat accele­ra­rea unor proiecte de sim­­pli­ficare şi digitali­za­re, prio­ri­tatea com­pa­niei de leasing ră­mâne dig­itali­za­rea pen­tru seg­men­tul companii, seg­­ment în care UniCredit Lea­sing se află prin­tre liderii pieţei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO