Bănci și Asigurări

UNSAR reacţionează după disputa privind capacitatea City Insurance de a-şi achita datoriile către service-urile auto. Ce spun service-urile auto?

UNSAR reacţionează după disputa privind capacitatea...

Autor: Mircea Nica

02.09.2019, 07:45 2443

Service-urile auto au mesaje con­tra­dictorii legate de comportamentul asi­gurătorilor: în timp ce unele susţin că nu există probleme şi discrepanţe ma­jo­re, altele susţin că situaţia este foarte difi­cilă pentru că asigurătorii plă­tesc foarte greu.

Declaraţiile vin în contextul celui mai fier­binte subiect al pieţei asigu­rărilor din anul acesta: disputa privind capacitatea City Insurance de a-şi achita datoriile către service-urile auto.

„Nu avem astfel de probleme. Din punctul nostru de vedere există anumite dis­crepanţe ale plăţilor, dar sunt con­tro­late. Nu sunt derapaje majore care să ne îm­piedice în vreun fel“, a declarat pentru ZF Dan Grigore, director auto la Auto Cobalcescu.

Pe de altă parte Eugen Lungu, direc­tor auto la Auto K9, susţine că „este o si­tuaţie foarte dificilă pentru că plătesc foar­te greu asigurătorii“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO