Bănci și Asigurări

Utilizatorii platformei digitale George de la BCR pot deschide integral online un portofoliu investiţional, prin semnarea digitală a contractului de investiţii

Utilizatorii platformei digitale George de la BCR pot...

Autor: Roxana Rosu

23.02.2023, 10:32 594

BCR  a extins funcţionalităţile din platforma digitală George prin deschiderea şi operarea 100% digitală a unui portofoliu investiţional, de pe orice dispozitiv, telefon, tabletă sau calculator.

Noile funcţionalităţi sunt deja disponibile pe platfoma de digital banking a BCR, prin magazinul George.

Astfel, un utilizator poate începe, 100% online, fără niciun fel de hârtii sau deplasări la bancă, dezvoltarea unui portofoliu investiţional, prin semnarea digitală a contractului de investiţii financiare.

Utilizatorii George au acum posibilitatea să achiziţioneze unităţi de fond la fonduri mutuale, să investească în instrumente financiare tranzacţionate la bursă şi să-şi activeze serviciul de investiţii lunare Capital Plan.

“Contractarea şi operarea de instrumente investiţionale cu suportul platfomei George le oferă oportunitatea clienţilor noştri să-şi dezvolte 100% digital planurile de economii şi investiţii. Accesul la un portofoliu investiţional devine astfel mult mai rapid, mai simplu şi mai eficient, nefiind necesare hârtii sau deplasare fizică într-o unitate bancară. Încheierea contractului se face prin semnatură digitală, pe care o punem la dispoziţie gratuit, iar clienţii au apoi acces imediat, prin George, la lumea investiţiilor locale şi globale. Gestionarea digitală a unui portofoliu investiţional se înscrie în strategia noastră de dezvoltare continuă a ecosistemului digital George. Ne încurajăm clienţii să ne contacteze şi să discute îndeaproape cu noi despre planurile lor de investiţii, specialiştii BCR fiind disponibili atât în unităţi, cât şi telefonic sau online”, a declarat Valentin Popovici, Director Executiv Pieţe Financiare, BCR.

Fondurile mutuale de investiţii disponibile prin Capital Plan sunt administrate de Erste Asset Management. Suma minimă pentru activarea serviciului Capital Plan porneşte de la 100 de lei, 20 de euro sau 20 de dolari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO