Bănci și Asigurări

VB Leasing: contracte de 107 mil. euro

11.07.2007, 16:45 24

VB Leasing, companie membra a grupului financiar austriac Volksbank, a incheiat in prima jumatate a acestui an contracte in valoare de 107 milioane de euro, cu 45% mai mult decat in perioada similara din 2006.
"Exista mai multe explicatii pentru aceasta crestere: avem in prezent 13 puncte de lucru in toata tara, iar in multe dintre aceste centre raspunsul catre client se da foarte repede, datorita posibilitatii de a efectua local analiza bonitatii", afirma reprezentantii companiei.
Valoarea bunurilor finantate de companie a ajuns la 84 de milioane de euro.
Din totalul finantarilor acordate, 63% au fost destinate achizitiei de autoturisme si autoutilitare, 30% au fost folosite pentru camioane si remorci, iar restul pentru echipamente. Structura imprumuturilor a ramas neschimbata fata de aceeasi perioada a anului trecut.
VB Leasing a incheiat primele sase luni ale acestui an cu un portofoliu format din 5.832 de contracte, mai multe cu 25% decat in primul semestru din 2006. Peste 90% din acestea au fost incheiate de persoane fizice si persoane fizice autorizate.
In 2006, compania a avut afaceri de 186 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO