Burse - Fonduri mutuale

Broker Cluj inchide opt agentii ca sa taie din costuri

23.07.2009, 19:03 22

Firma de brokeraj Broker Cluj (BRK) a decis inchiderea a opt agentii din tara si transformarea sucursalei din Alba-Iulia in agentie, ca parte a planului de restructurare a retelei teritoriale, care are ca scop reducerea costurilor societatii. Intentia de a micsora reteaua teritoriala a Broker este cunoscuta inca din luna mai a acestui an. Doar sucursalele din Bucuresti si Oradea isi vor pastra statutul, restul sucursalelor fiind transformate in agentii.

"Nu vrem sa dam pe nimeni afara. De altfel vom continua colaborarea si cu brokerii de la agentiile pe care le-am inchis, ei fiind persoane fizice autorizate.

La fel se va intampla si cu restul sucursalelor care urmeaza sa fie transformate in agentii. Este vorba doar despre o masura de reducere a costurilor, iar cei implicati au inteles acest lucru", a declarat Florica Venter, directorul general al societatii. La finalul planului de restructurare Broker va detine o retea de 18 agentii si doua sucursale, cele din Bucuresti si Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO