Conducerea SIF 5 discută mâine despre soarta dividendelor de 130 mil. lei

2 iun 2014 Autor: Roxana Pricop

Consiliul de administraţie (CA) al SIF Oltenia se întâlneşte marţi 3 iunie pentru a discuta despre convo­ca­rea unei adunări generale a ac­ţio­narilor pentru a completa locurile ră­mase vacante în CA şi pentru a include pe ordinea de zi a adunării a unui punct referitor la aprobarea repar­tizării profitului net de 130 mi­lioa­ne de lei din 2013.
 
Anunţul privind discutarea divi­den­delor a alimentat un avans de 2,55% al acţiunilor SIF 5 în şedinţa de vineri. Ultimul preţ a fost de 1,85 lei pentru o acţiune SIF 5.
 
Autoritatea de Supraveghere Financiară a obligat SIF 5 să con­voa­ce o nouă AGA prin care să com­ple­teze structura consiliului de ad­mi­nis­traţie după demisia celor trei ad­minis­tratori susţinuţi de omul de afaceri Florin Pogonaru, unul dintre cei mai influenţi acţionari ai SIF. Pe 16 mai, ASF a avizat noua struc­tură a consiliului din care doi admi­nis­tratori sunt cu mandat provizoriu (Car­men Popa şi Nicolae Stoian), iar un loc de administrator este vacant. SIF 5 are un consiliu format din şapte membri.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.06.2014

 

Cuvinte cheie:
sif
, dividende
, conducere
, consiliul de administratie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide