Burse - Fonduri mutuale

Continental Hotels amana listarea

05.07.2006, 18:36 14

Oferta publica de actiuni a companiei Continental Hotels a fost amanata pana in toamna acestui an, reprezentantii companiei sustinand ca prefera sa mai astepte cu listarea pentru ca situatia de pe piata de capital din ultimele luni a fost una dificila. Initial, compania anuntase ca oferta urmeaza sa inceapa azi, 5 iulie.
Oferta de actiuni Continental Hotels in care Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si doua vehicule de investitii ale companiei spaniole GED Capital Development ar urma sa vanda actiuni reprezentand circa 20% din capitalul companiei, a fost prezentata investitorilor luna trecuta dupa ce Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat un prospect preliminar al ofertei pentru ca brokerii care vor intermedia oferta sa poata stabili termenii ofertei, in special pretul la care vor fi vandute actiunile.
"Probabil vom amana listarea pana la toamna din cauza conditiilor proaste de pe Bursa. Dorim in continuare sa ne listam", a declarat Radu Enache, presedintele Continental Hotels. El a mai spus ca reactia investitorilor a fost pozitiva. Continental Hotels ar urma sa organizeze un al doilea road-show pentru prezentarea ofertei, conform presedintelui companiei. Actiunile cotate la Bursa au scazut continuu de la inceputul lunii februarie pana la inceputul lunii trecute, fapt care ar fi putut avea efecte negative si asupra ofertelor publice derulate in aceasta perioada.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO