Cu ochii pe productivitate. Antibiotice Iaşi păstrează numărul de angajaţi constant şi apasă pedala investiţiilor în 2016

2 mar 2016 Autor: Corina Mirea

Producătorul de medicamente Antibiotice din Iaşi a reuşit să-şi crească businessul de la an la an şi să depăşească în criză afaceri de 300 de milioane de lei. Anul acesta, producătorul ieşean pariază pe investiţii noi în producţia proprie, cercetare şi în licenţe.

Producătorul de medica­mente Antibiotice Iaşi, un business controlat de stat prin Ministerul Sănătăţii, vrea să pună la bătaie anul acesta 54,7 mil. lei pentru proiecte de investiţii. Pe listă stau o nouă capa­citate de producţie pe segmente unde are cote de piaţă cuprinse între 27% şi peste 42% (unguente şi supozitoare), liniile de fabricaţie deja existente, labora­toarele de analize pe care le are, dar şi achiziţii de licenţe pentru produse noi şi activităţi de cercetare.

Noile investiţii ar trebui să ducă la eficientizarea muncii din cadrul Anti­biotice, având în vedere că „stocul“ de resurse umane rămâne la dimensiunile de anul trecut, adică 1.458 de angajaţi. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.03.2016

 

Cuvinte cheie:
Antibiotice
, iasi
, investitii
, angajati
, pastrare
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide