Cum explică NN Pensii lichidarea la SIF şi la Oil Terminal: Vânzarea a devenit oportună pe fondul performanţei peste media pieţei

4 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

Vânzarea „a putut fi astfel monetizată în beneficiul clienţilor într-un moment în care aceste acţiuni au devenit, în opinia noastră, mai scumpe relativ la alte instrumente financiare“.

NN Pensii Private, cel mai mare administrator de pensii private din România cu 36% cotă de piaţă, şi-a lichidat în primul semestru deţinerile la patru societăţi de investiţii financiare şi la Oil Terminal pe fondul performanţei acestor acţiuni peste media pieţei. „Vânzarea acţiunilor SIF şi Oil Terminal a devenit oportună pe fondul performanţei peste media pieţei care a putut fi astfel monetizată în beneficiul clienţilor într-un moment în care aceste acţiuni au devenit, în opinia noastră, mai scumpe relativ la alte instrumente financiare“, spune Adrian Tănase, chief Investment officer NN Pensii, admi­nistrator cu active de 13,7 mld. lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.10.2017

 
Cuvinte cheie:
piata
, terminal
, fond
, mediere
, performanta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide