Burse - Fonduri mutuale

Erata: Daniel Pandele, acţionar cu 40% la Doraly Mall, a cumpărat un pachet de 0,25% din acţiunile dezvoltatorului imobiliar Impact pentru suma de 1,9 mil. lei

Erata: Daniel Pandele, acţionar cu 40% la Doraly Mall, a...

Autor: Tibi Oprea

30.03.2021, 17:51 476

ZF a transmis în mod eronat că Danielis Star Company SRL, firmă deţinută integral de omul de afaceri Daniel Pandele, care deţine printre altele şi 40% din Doraly Mall SRL, a vândut pe 29 martie un număr de 654.152 acţiuni la dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (simbol bursier IMP) la preţul de 2,88 lei pe unitate. În realitate, Danielis Star Company a cumpărat acest pachet.

Potrivit calculelor realizate de ZF, acţiunile cumpărate au reprezentat 0,25% din capitalul social, iar valoarea tranzacţiilor a fost de circa 1,9 mil. lei.

Expo Market Doraly este unul dintre cele mai mari parcuri comerciale cu spaţii dedicate comerţului angro, cash&carry şi retail, situat în comuna Afumaţi (jud. Ilfov).

Acţiunile IMP înregistează o creştere de 54,3% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 779,1 mil. lei, arată datele BVB.

Compania este controlată în proporţie de 59,4% de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, în timp ce Adrian Adrici deţine 16% din acţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO