Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Trei acţiuni de la Bursă de avut în portofoliu la final de 2021. Radu Cojoc, Goldring: MedLife, BRK Financial Group şi Nuclearelectrica

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

05.11.2021, 07:26 1578

Sfârşitul anului ar putea veni cu un set de reacţii pozitive pe Bursă, majoritatea companiilor prezente pe piaţa locală de capital putând să raporteze creşteri la T3/2021, fapt ce ar genera o serie de oportunităţi pentru investitorii activi la finele anului, consideră Radu Cojoc, broker al Goldring.

„Deşi s-a apreciat destul de mult, MedLife ar putea beneficia în continuare de această criză sanitară. Având în vedere că toate spitalele publice sunt arhipline, ei o să aibă şi o creştere a cererii pentru teste PCR, analize şi tratamente”, a spus Radu Cojoc în timpul ediţiei din 4 noiembrie a emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

Acţiunile MedLife (simbol bursier M), integrator de servicii medicale private, s-au apreciat de la începutul anului cu peste 100%, pe fondul unor tranzacţii totale de peste 320 de milioane de lei, atingându-se astfel o capitalizare de 3 miliarde de lei. În aceeaşi perioadă, BET, indicele principal al Bursei de Valori Bucureşti, a înregistrat o creştere de circa 31%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO