Burse - Fonduri mutuale

Maghiarii de la societatea de brokeraj Concorde au un preţ ţintă de 47 de lei pentru acţiunile Digi în următoarele 12 luni, plus 40% faţă de preţul de acum de la BVB

Maghiarii de la societatea de brokeraj Concorde au un...

Autor: Liviu Popescu

08.03.2023, 07:30 1168

♦ „T4: fără noutăţi majore, fără intenţia de a introduce indexarea inflaţiei“, denumesc maghiarii subcapitolul în care analizează rezultatele Digi.

Maghiarii societăţii de brokeraj bursier Concorde, cu prezenţă şi pe Bursa de Valori Bucureşti şi cu o cotă de piaţă de 3,4% în 2022, adică tranzacţii intermediate de 932 mil. lei, reco­mandă „cumpărare“ pentru acţiu­nile operatorului de telecomu­ni­caţii Digi şi oferă un preţ ţintă pentru urmă­toarele 12 luni de 47 de lei.

Spre comparaţie, ieri după-amia­ză acţiunile Digi se tranzacţionau la 34 lei, ceea ce înseamnă că maghiarii văd un potenţial de aproape 40% până în martie anul viitor.

„Digi a raportat rezultatele preli­minare ale celui de-al patrulea trimestru la 28 februarie, cu EBITDA şi profit înainte de impozitare care au ajuns la 127 milioane euro (- 8% faţă de anul pre­­ce­­dent), res­pectiv 26 mi­lioane euro (Ă24% faţă de anul precedent), din cauza deconso­lidării operaţiunilor din Ungaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO