Burse - Fonduri mutuale

Netflix e prinsă în caruselul Nasdaq-ului şi primeşte o lovitură de minus 9% pe bursă înainte de deschidere, după o creştere de 15% săptămâna trecută

Netflix e prinsă în caruselul Nasdaq-ului şi primeşte...

Autor: Alex Ciutacu

31.10.2018, 15:48 163

Acţiunile Netflix au înregistrat o scădere de 9,4% pe Nasdaq înainte de deschiderea şedinţei de tranzacţionare de mieruri, în contextul în care majoritatea companiilor din componenţa indicilor au fost lovite de scăderi, potrivit CNBC.

Săptămâna trecută, acţiunile Netflix au crescut cu circa 15% la anunţarea rezultatelor trimestriale. Compania s-a ridicat la nivelul estimărilor cu privire la venituri şi chiar a raportat aproape 7 milioane de utilizatori noi.

Cu toate acetea, investitorii nu pierd timpul, iar miercuri la ora 15.50, la scurt timp după deschiderea bursei americane, acţiunile Netflix erau în creştere cu 7%, tranzacţionându-se la circa 305 dolari per acţiune, la o capitalizare de piaţă de peste 133 de miliarde de dolari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO