Burse - Fonduri mutuale

NN Pensii îl propune pe Dorin Alexandru Badea, director la Eximbank, în boardul TTS, iar fraţii Pavăl de la Dedeman pe Ana-Barbara Bobircă, de la fondul CEFS, controlat de Florin Pogonaru

NN Pensii îl propune pe Dorin Alexandru Badea, director...

Autor: Liviu Popescu

13.08.2021, 00:00 308

Transport Trade Services (TTS), transportator de mărfuri pe Dunăre, companie antreprenorială listată la bursa de la Bucureşti cu o valoare de piaţă de circa 600 mil. lei, a publicat pe 12 august 2021 lista finală a candidaţilor pentru poziţia de membru al consiliului de administraţie.

Astfel, pe listă sunt prezente 6 persoane dintre care două – Mircea Mihăilescu (actual preşedinte şi acţionar majoritar) şi Ion Stanciu (director general adjunct) – sunt independente. La AGA din 27 august 2021, acţionarii TTS, printre care şi fonduri de pensii, dar şi Pavăl Holding, vor alege cinci membri ai consiliului, dintre care doi vor fi independenţi, pentru o perioadă de 4 ani.

NN Pensii, administrator al celui mai mare fond Pilon II din România, care are o deţinere de 7,6% la TTS, îl propune în board pe Dorin - Alexandru Badea, director executiv al EximBank, membru al consiliului de administraţie al Three Seas Initiative Investment Fund. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO