Burse - Fonduri mutuale

ROCA Investments lansează holdingul ROCA Agri RDF şi mizează pe venituri de până la 700 mil. lei din agricultură în 2022. Holdingul cuprinde companiile RDF, RDF Agricultura şi Adidana

ROCA Investments lansează holdingul ROCA Agri RDF şi...

Autor: Roxana Rosu

14.07.2022, 00:05 367

Compania ROCA Investments lansează al doilea holding dedicat unui pilon de investiţii, ROCA Agri RDF, în parteneriat cu RDF, unul dintre principalii traderi de cereale din Banat, după ce a creat o entitate similară şi pentru zona de construcţii, ROCA Industry, pe care a listat-o la Bursa de Valori Bucureşti la finele lunii ianuarie.

Investiţiile noului holding vor fi în companii româneşti din agricul­tură, cu activităţi în distribuţia de inputuri, trading de cereale, produc­ţie agricolă şi procesare de cereale, conform unui comunicat de presă.

„România are o mare nevoie de capital privat, de management specia­lizat si de consolidare. Roca Agri RDF reprezintă rezultatul procesului prin care am reuşit să reunim aceste trei ingrediente – capitalul Roca, parteneriatul cu Florin Deznan şi managementul comun, într-un sector considerat de noi strategic pentru România. Un proces de transformare şi scalare accelerată, care confirmă potenţialul acestui model de business“, spune Rudolf Vizental, CEO al ROCA Investments.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO