Burse - Fonduri mutuale

Salrom îşi caută director general care să aibă profil de corporatist: salariul, 2.000 de euro net. Compania cheamă acţionarii în septembrie să discute listarea la Bursă

Salrom îşi caută director general care să aibă...

Autor: Liviu Popescu

19.08.2016, 00:02 1171
Salrom, singurul producător de sare din România, cu afaceri de 300 mil. lei în 2015, îşi caută director ge­neral care să construiască o imagine pu­ternică a companiei la nivel na­ţio­nal şi internaţional, pe care îl va plăti cu 2.000 de euro net lunar (9.000 de lei).

Candidaţii trebuie să aplice până la data de 8 septembrie pe site-ul de re­crutare al companiei, iar în cadrul pro­cesului de recrutare şi selectare pot depune candidaturi persoanele fizice sau străine.

Salrom cere minimum 10 ani ex­pe­rienţă profesională, dintre care mi­nim cinci ani în funcţii de conducere în companii/societăţi cu cifra de afa­ceri de minim 10 mil. euro sau 500 de an­ga­jaţi. Potrivit Institutului Naţional de Sta­tistică, salariul mediu în extracţia sării este de circa 2.500 de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO