Sorin Creţeanu a mai cumpărat un pachet de acţiuni de 6,3% din Comnord Bucureşti, într-o tranzacţie de 2,77 milioane lei

8 mar 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Sorin Creţeanu (COSC), acţionarul majoritar al Comnord Bucureşti, a achiziţionat un pachet de 2,521 milioane de acţiuni, la un preţ per unitate de 1,09 lei, echivalentul a 6,3% din companie.

Astfel, participaţia lui Creţeanu în cadrul Comnord după încheierea ofertei publice de cumpărare ajunge la 95,78%. Intermediarul tranzacţiei a fost Prime Transaction, iar perioada în care s-a desfăşurat oferta a fost 7 februarie - 27 februarie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.03.2018

 

Cuvinte cheie:
actiuni
, bucuresti
, cumparare
, pachet
, tranzactie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide