Burse - Fonduri mutuale

Teraplast a sărit cu 9% după numirea noului director executiv

Autor: Adrian Cojocar

28.04.2011, 23:31 196

Titlurile producătorului de profile şi ţevi din PVC TeraplastBistriţa (TRP) au înregistrat ieri un avans de 8,9% pe Bursă dupăce compania a anunţat că l-a numit pe Ştefan Bucătaru în funcţia dedirector general în locul lui Florin Urîte, care s-a aflat laconducere de la listarea firmei de Bursă în 2008. Bucătaru, 45 deani, este proprietarul companiei de consultanţă Valdster Management& Consulting, specializată în management de restructurare, careactivează în sectoare precum producţia de materiale de construcţii,energie, logistică, distribuţie şi retail. El a fost anteriordirector de investiţii la Global Finance, companie elenă de privateequity.

"Teraplast este în acest moment o companie profitabilă peransamblu, însă eu am încredere că se poate mai bine. Compania areplanuri ambiţioase de a deveni un lider la nivel regional, iarpentru a le realiza e nevoie ca toate liniile de business să fielucrative. Proiectul Teraplast este unul plin de provocări, darsunt sigur că pe termen mediu rezultatele vor fi în concordanţă cuceea ce ne propunem", a declarat Bucătaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO