Burse - Fonduri mutuale

Unul dintre cei mai mari proprietari de spaţii stradale ia un credit de 405.000 de euro de la una dintre cele mai mici bănci

Unul dintre cei mai mari proprietari de spaţii stradale...

Autor: Liviu Popescu

20.06.2016, 00:04 416
Dezvoltatorul imobiliar Prac­tic Bucureşti (PRBU), controlat de omul de afaceri Radu Timofte, cheamă acţionarii pe 18 iulie pentru a aproba încheierea unui contract de credit pentru acordarea unei facilităţi de credit revolving pe un an de 405.000 de euro de la Blom Bank.

Compania pune drept ipotecă imobiliară două  imobile situate în sectorul 2 şi sectorul 6 din Capitală. Banca franceză Blom Bank este una dintre cele mai mici bănci din România, cu o cotă de piaţă de 0,16%.

Banca se poziţionează pe locul 32 din  36 de bănci din sistem, fiind urmată de Banca Comercială Feroviară, TBI Bank, BRCI şi Porsche Bank. Practic Bucureşti este unul dintre cei mai mari proprietari de spaţii comerciale stradale din Bucureşti, cu un portofoliu de 40.000 de metri pătraţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO