Business Construct

Care sunt cele mai apreciate parcuri de afaceri din Bucureşti

Care sunt cele mai apreciate parcuri de afaceri din...

Autor: Cristi Moga

09.08.2014, 13:42 506

Cel mai apreciat parc de afaceri din Bucureşti este AFI Park, aflat în vecinătatea mallului AFI Palace Cotroceni, poziţionare ce îi asigură locuri suplimentare de parcare, o zonă mai variată de restaurante, dar şi vizibilitate şi acces la mijloacele de transport în comun. Locul secund în top este ocupat de dezvoltarea Sema Parc (Riverplace) de pe platforma Semănătoarea, în timp ce pe următoarele două poziţii sunt proiecte noi din nordul Capitalei, şi anume Hermes Business Campus şi Green Court.

Cei de la AFI au finalizat până în prezent două clădiri închiriate integral în cadrul acestui proiect şi lucrează la alte trei imobile, unul dintre acestea urmând a fi dat în folosinţă până la finalul acestui an.

 

În Bucureşti sunt în prezent peste două milioane de metri pătraţi de birouri considerate moderne, iar cei mai mari proprietari sunt grupurile austriece Immofinanz şi CA Immo, românul Liviu Tudor şi grecul Ioannis Papalekas, investitori în portofoliul cărora se află în jur de 600.000 de metri pătraţi.

Clasamentul a luat în calcul zece criterii de departajare, Ziarul Financiar consultând cele mai active firme de consultanţă imobiliară din sectorul de birouri.  Per total, la cele trei categorii brokerii au recomandat 40 de proiecte în funcţie de cel puţin un criteriu, „preferate“ fiind proiectele noi, cu specificaţii tehnice mai bune, accesibile şi cu vizibilitate ridicată şi un raport preţ/calitate corect, în actualele condiţii de piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO