Business Construct

Contract de 132 milioane de lei pentru varianta de ocolire a Bârladului

Contract de 132 milioane de lei pentru varianta de...

Autor: Mediafax

10.08.2018, 00:00 195

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că Asocierea Tehnic Asist - Tass Infra Logistic a fost desemnată câştigătoare pentru proiectarea şi construcţia Variantei de Ocolire Bârlad.

„Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea SC Tehnic Asist SRL - SC Tass Infra Logistic SRL, având preţul de 132,05 milioane de lei fără TVA şi un punctaj total de 100 de puncte, din care 60 de puncte pentru componenta financiară şi 40 de puncte pentru componenta tehnică”, menţionează CNAIR.

„A fost finalizat procesul de evaluare pentru ofertele depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului Proiectare şi Execuţie Varianta de Ocolire a Municipiului Bârlad şi au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii către toti ofertanţii”, se mai arată în comunicat.

Potrivit CNAIR, semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după soluţionarea eventualelor contestaţii/plângeri formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO