Business Construct

Lucian Căpitănescu a făcut afaceri de 80 mil. lei în 2019, mai mult decât dublu într-un an, cu firma de construcţii Erpia din Craiova. „Principalii noştri beneficiari sunt consiliile judeţele din zona Olteniei, primării de comune, oraşe, CNADNR.“

Lucian Căpitănescu a făcut afaceri de 80 mil. lei în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.11.2020, 17:15 679

Erpia, o companie cu activitate în construcţia de drumuri şi autostrăzi, a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri mai mult decât dublă comparativ cu anul precedent, rezultatul fiind de 80 de milioane de lei, potrivit datelor de la Minis­te­rul de Finanţe. Firma din Craiova şi-a extins numărul de angajaţi cu circa 40, până la 175.

Până la închiderea ediţiei, reprezentanţii Erpia nu au răs­puns solicitării ZF referitoare la evoluţia businessului în 2019 şi 2020.

„Erpia SA Cra­io­va a fost înfi­in­ţată în anul 1991, prin di­vi­zarea IJGCL Dolj. În anul 1999, societatea s-a privatizat, ea având 100% ca­pi­tal privat. Princi­pa­lii noştri be­ne­fi­ciari sunt consiliile ju­de­ţene din zona Olte­ni­ei, pri­mării de co­mu­ne, oraşe, CNADNR“, se ara­tă pe site-ul Con­struct Cluster Olte­nia, o platfor­mă care adună com­pa­niile de con­struc­ţii din Oltenia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO