Business Construct

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda ia în calcul achiziţia unui competitor

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda ia în...

Autor: Andreea Neferu

24.10.2013, 00:06 1506
Compania ASA CONS din Turda (judeţul Cluj), parte a grupului francez Con­so­lis, cu activităţi în industria prefabricatelor, estimează pentru anul 2013 o cifră de afaceri de circa 12 milioane de euro, în scădere cu circa 9% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF.
 
„Scăderea este datorată în mare măsură contracţiei înregistrate în piaţa în care activăm, cât şi gradului mai mare de prudenţă sau circumspecţie pe care trebuie să îl arătăm faţă de anumite propuneri de business într-o piaţă atât de fragilă“, spune Bogdan Bulgaria, directorul general al ASA CONS.
 
Compania, care deţine o fabrică de prefabricate la Turda, este implicată în prezent în proiecte precum fabrica Emerson din Cluj, centrul logistic Karl Heinz Dietrich de la Jucu, magazinul De­deman de la Ploieşti sau o hală de depozitare a deşeurilor solide în cadrul fabricii Holcim de la Câmpulung.
 
 
ASA CONS are în prezent 180 de angajaţi şi spune că în viitorul apropiat nu are în plan schimbări semnificative în structura de personal. În schimb, compania ia în considerare în perioada următoare achiziţia unui alt jucător de pe piaţa pre­fabricatelor. „Urmărim astfel o mai bună repre­zentare geografică şi o mai largă ofertă de pro­duse şi servicii adresate clienţilor noştri. (...) Vom încerca lărgirea domeniului de activitate prin abordarea mai susţinută a segmentului de antreprenoriat general, precum şi a proiectelor de infrastructură rutieră şi feroviară“, a spus Bogdan Bulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO