Business Construct

Proiectul mallului Victoria City intră în „ceaţă“. Cora vrea să renunţe la proiect

Centrul comercial Victoria City ar trebui finalizat până în octombrie 2015

Centrul comercial Victoria City ar trebui finalizat până în octombrie 2015

Autor: Cristi Moga

12.08.2014, 00:04 568
Dezvoltarea centrului comercial Victoria City pe terenul fostei fabrici Textila Dacia din car­tierul Bucureştii Noi al Capi­talei a intrat în „ceaţă“ în con­diţiile în care reţeaua franceză Cora inten­ţionează să renunţe la deschiderea unui hipermarket în acest proiect, au declarat pentru ZF mai multe surse din piaţa de retail.
 
Grupul Benevo, condus de omul de afaceri canadian Michael Topolinski, şi-a anunţat de mai mulţi ani intenţia de a dezvolta un centru comercial pe terenul din dreptul staţiei de metrou Jiului, iar în primăvara acestui an chiar a obţinut autorizaţia de construire pentru ridicarea mallului, iar de­ma­rarea lucrărilor era pro­gra­mată pentru luna iulie a acestui an.
 
„Suntem în faza finală de negociere cu antreprenorii generali pentru Victoria City şi ne aşteptăm să anunţăm oferta câşti­gă­toare în următoarele două săptămâni. Du­rata de construire va fi de 14 luni deoarece nu avem etaje la subsol“, a declarat pentru ZF Topo­lins­ki, afirmând totoda­tă că cei de la Cora au în continuare contract de închi­riere pentru proiectul din Bucureştii Noi.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO