Business Construct

Reynaers România: Piaţa de tâmplărie de aluminiu va creşte cu 5-10% în 2019, de la 60 mil.euro anul trecut

Reynaers România: Piaţa de tâmplărie de aluminiu va...

Autor: Roxana Rosu

10.04.2019, 10:39 271

Reynaers Aluminium România, subsidiara locală a producătorului european de soluţii de aluminiu pentru construcţii cu acelaşi nume, estimează o creştere de 10% a cifrei de afaceri a companiei în acest an, în linie cu evoluţia pieţei de tâmplărie, evaluată la circa 60 milioane euro.

„Tendinţele ne arată că piaţa s-a maturizat, drept urmare atât industria, cât şi business-ul nostru evoluează organic, conform aşteptărilor. Creşterea domeniului în care activăm se datorează, în mare parte, rezultatelor obţinute în urma unui amplu proces de educare a pieţei, prin care s-au făcut cunoscute avantajele pe termen lung ale soluţiilor de înaltă calitate”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers România.

Compania estimează o evoluţie a pieţei de tâmplărie de aluminiu cuprinsă între 5 % şi 10 % până la finele acestui an. Dacă la nivelul anului 2018, reprezentanţii Reynaers România estimau o valoare a pieţei de aproximativ 60 de milioane de euro, pentru anul curent aceştia estimează o rată de creştere a domeniului cuprinsă între 5 % şi 10 %.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO