Business Construct

Roxana Nicolae, Workplace Manager Cushman&Wakefield Echinox: Modul hibrid de lucru a apărut ca rezultat al pandemiei şi aşa va rămâne; este un subiect sensibil şi destul de controversat

Roxana Nicolae, Workplace Manager Cushman&Wakefield...

Autor: Roxana Rosu

29.09.2022, 12:17 146

Modul hibrid de lucru a apărut ca un rezultat al pandemiei şi cred că aşa va rămâne, el fiind un subiect sensibil şi destul de controversat, a spus Roxana Nicolae, Workplace Manager Cushman&Wakefield Echinox la conferinţa ZF Birouri si Rezidential 2022.

”Sunt companii care îl prezintă ca un beneficiu la angajare. Alte companii vor să reducă maxim acest sistem hibrid şi să convingă angajaţii să revină la birou. Dar este noua normalitate şi nu va dispărea”.

Cererea de birouri are un trend ascendent clar.  Spaţiul de lucru a suferit nişte modificări post pandemice. Biroul nu mai e un hub de business, ci social. Designul e diferit, spaţiile sunt mai largi, mai deschise, cu zone de socializare.

Ce a mai declarat Roxana Nicolae:

Angajaţii vor să revină la birou în primul rând pentru socializare, pentru echipă, pentru evenimentele organizate de angajator pentru repopularea birourilor, în care bugetele sunt considerabile.

Se încearcă în acest fel atragerea de talente, retenţia lor şi convingerea oamenilor să vină înapoi la birou. Se investeşte în mobilier, în antifonare, în scaune ergonomice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO