Business Construct

Uniqa şi-a cumpărat sediu în nordul Bucureştiului unde îşi va reuni operaţiunile

Uniqa şi-a cumpărat sediu în nordul Bucureştiului...

Autor: Cristi Moga

15.11.2013, 00:05 444
Uniqa Real Estate, diviza imobiliară a grupului austriac de asigurări Uniqa, a cumpărat în vara acestui an o clădire de birouri din nordul Capitalei, fost sediu al băncii UniCredit, proprietate în care vor fi reunite operaţiunile de asigurări din Bucureşti ale grupului.
 
Clădirea cumpărată de Uniqa este situată la inter­sec­ţia străzilor Ceasor­ni­cu­lui şi Nicolae Caranfil şi are o suprafaţă închiriabilă de circa 3.500 de metri pătraţi, astfel că poate primi peste 300 de angajaţi, ţinând cont de un raport de 10 metri pătraţi per staţie de lucru. Imobilul a fost dezvoltat de compania RO Naturstein şi a rămas fără chiriaşi după ce UniCredit s-a mutat în zona Piaţa Presei într-un imobil dezvoltat de grupul Bog’Art.
 
Potrivit estimărilor ZF, Uniqa ar fi plătit în jur de 6-7 milioane de euro pe această clădire, ţinând cont de preţurile care se practică în prezent în piaţa imobiliară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO