Business Hi-Tech

200.000 de persoane s-au abonat la varianta online a ziarelor The Times şi Sunday Times

 200.000 de persoane s-au abonat la varianta online a ziarelor The Times şi Sunday Times

Autor: Magraon Andreea

02.11.2010, 23:43 34

Peste 100.000 de persoane s-au abonat la varianta online acotidianului britanic The Times şi a săptămânalului The SundayTimes, care au introdus plata pentru utilizatorii care doresc săcitească cele două publicatţii pe internet, relatează TheGuardian.
News Corp, compania care deţine cele două publicaţii, a anunţat că105.000 de utilizatori s-au abonat la varianta online a acestorasau la cele pentru tablet PC-ul iPad şi cititorul electronic decărţi Kindle. De asemenea, alţi 100.000 de utilizatori abonaţi lavarianta printată şi-au activat conturile online. Astfel, suntpeste 200.000 de persoane abonate.

"Suntem foarte încântaţi de numărul mare de abonaţi online. Aceastăcifră arată că există un număr mare de persoane care doresc săplătească pentru publicaţii în format digital", a declarat RebekahBrooks, director în cadrul News Corp, companie deţinută de magnatulmedia Rupert Murdoch. Cele două publicaţii au introdus în varaanului trecut plata pentru conţinutul online. Cititorii pot plăti oliră sterlină pentru o zi şi 2 lire sterline pentru o săptămână deacces la conţinutul publicaţiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO