Business Hi-Tech

ABN Systems International, companie antreprenorială care distribuie produse şi accesorii IT&C şi deţinătoare a brand-ului Tellur, deschide o subsidiară în SUA şi pregăteşte începerea vânzărilor în India şi Egipt

ABN Systems International, companie antreprenorială care...

Autor: Roxana Rosu

10.02.2022, 11:18 295

ABN Systems International, companie antreprenorială care distribuie produse şi accesorii IT&C şi deţinătoare a brand-ului Tellur, deschide o subsidiară în SUA, în statul Texas, pentru a susţine vânzările pe piaţa americană.

Compania a început să vândă în Statele Unite în primul semestru al anului trecut şi estimează că până la finele acestui an vânzările Tellur de pe această nouă piaţă le-ar putea depăşi pe cele din Europa.

ABN Systems International LLC este deţinută în proporţie de 100% de către ABN Systems International şi înregistrată în Houston, Texas. Firma are un reprezentant în Texas, certificat potrivit legislaţiei americane, iar până la sfârşitul anului şi-ar putea mări echipa, subsidiara americană urmând să fie folosită ca bază pentru accesarea altor pieţe din vecinătate, inclusiv în America de Sud. 

„Deschiderea unei subsidiare în SUA va susţine creşterea rapidă pe aceasta piaţă si atestă angajamentul nostru de a ne extinde, cât mai rapid, pe pieţele externe, după ce, în ultimii ani, am efectuat investiţii semnificative în infrastructura de business, dobândind know-how şi flexibilitate, pentru a ne adapta specificului fiecăreia dintre cele aproape 30 de ţări unde avem vânzări. Produsele sub brandul propriu, Tellur, mai ales cele din gama Smart Home, şi-au demonstrat atractivitatea, iar noi suntem pregătiţi pentru a valorifica oportunităţile care ni se deschid pe această piaţă în ascensiune puternică. Finanţarea atrasă prin IPO, ne va asigura capitalul de lucru necesar extinderii, iar prin rezultatele ce le vom obţine şi care se vor reflecta în cifra de afaceri şi profitabilitatea companiei vom reconfirma încrederea investitorilor noştri,” consideră George Barbu, CEO al ABN Systems International.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO