Business Hi-Tech

Afacerile Novensys au crescut cu 40%, la 28 mil. euro

Afacerile Novensys au crescut cu 40%, la 28 mil. euro

Cezar Golumbeanu, directorul general al Novensys

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

23.02.2012, 00:04 527

Integratorul local de soluţii IT Novensys a înregistrat afaceri de 28 milioane de euro în 2011, în creştere cu 40% faţă de anul precedent, rezultat susţinut de soluţiile IT destinate retailului, domeniu urmat îndeaproape de cel al serviciilor profesionale, a anunţat compania.

"Se observă o creştere a cererilor în zona CRM, dar şi a soluţiilor de optimizare a fluxurilor core-business, partenerii noştri devenind conştienţi că soluţiile IT îi pot ajuta să optimizeze costurile în condiţiile păstrării sau îmbunătăţirii serviciilor oferite clien­ţilor. Pentru 2012 ne propunem (...) să investim puternic în dezvoltarea unor soluţii pentru logistică, transport şi distribuţie", a declarat directorul general al Novensys Cezar Golumbeanu.

Novensys a preluat anul trecut şi divizia de soluţii Microsoft Dynamics a companiei Ager Solutions, care în 2011 a generat venituri de circa 1 mil. euro.

Portofoliul Novensys se va extinde şi cu alte soluţii pentru industrii precum retailul şi serviciile profesionale, care vor completa funcţionalităţi de business utile clienţilor către orice fel de dispozitive mobile (terminale mobile industriale, telefoane inteligente).

Cu o experienţă de 15 ani în domeniu şi peste 220 de angajaţi, Novensys este un integrator local de soluţii informatice dezvoltate de Oracle, Microsoft sau IBM.

Novensys Corporation este controlată de Cezar Florin Golumbeanu - 22,8%, Andrei Ştefan Caunii - 21,75%, Robert Florin Cristea - 22,05% şi ICB Investment Limited - 33,4%.

Pentru acest an, afacerile companiei au fost estimate la 40 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO