Business Hi-Tech

Alexandru Nazare, ministrul Finanţelor, a discutat cu Daniel Dines, CEO UiPath, cea mai valoroasă companie care a pornit din România, să facă un centrul de excelenţă RPA în cadrul ministerului de Finanţe pentru accelerarea digitalizării

Alexandru Nazare, ministrul Finanţelor, a discutat cu...

Autor: Ştefan Stan

28.05.2021, 11:40 6116

Alexandru Nazare, ministrul Finanţelor, a discutat vineri cu Daniel Dines, CEO UiPath, cea mai valoroasă companie care a pornit din România, să facă un centrul de excelenţă RPA - Robotic Process Automation - în cadrul ministerului de Finanţe pentru accelerarea digitalizării, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook. 

”Am avut o întâlnire de lucru cu Daniel Dines, fondatorul primului unicorn românesc, UiPath, pe care l-am felicitat personal pentru succesul listării la bursa din New York”. 

Ministrul Nazare spune că în cadrul întrevederii, au discutat despre potenţialul tehnologiei RPA (Robotic Process Automation) de a accelera iniţiativele de digitalizare derulate în cadrul Ministerului de Finanţe.

”Totodată, am identificat o bună oportunitate de colaborare prin crearea şi operaţionalizarea unui centru de excelenţă RPA în cadrul ministerului. Un astfel de centru de excelenţă ar reprezenta o inovaţie pentru administraţia publică românească, oferind un impuls care să accelereze procesul de digitalizare pe care l-am început deja la nivelul administraţiei fiscale”. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO