Business Hi-Tech

Americanii de la PTC îşi vor dubla în doi ani numărul de angajaţi de la centrul din Bucureşti

Americanii de la PTC îşi vor dubla în doi ani numărul...

Autor: Ioana Nita

20.12.2013, 00:08 564

Compania americană de soft­ware PTC, care s-a dezvoltat discret pe piaţa locală în ultimii cinci ani, are în plan extinderea centrului din România prin dublarea numărului de angajaţi, de la 100 de salariaţi în prezent la 200 în următorii doi ani, potrivit reprezentanţilor PTC, care susţin că românii au abilităţi bune de comunicare în limbi străine, precum şi o pregătire bună în domeniul tehnic.

PTC este specializată în dez­voltarea de software pen­tru proiectarea digitală a pro­duselor în format 2D şi 3D, precum şi în manage­men­tul ciclului de viaţă al pro­duselor şi în soluţii pentru gestionarea activi­tă­ţilor de service.

„Avem 100 de angajaţi în prezent în România şi am vrea să dublăm numărul în următorii doi ani. Persoanele din România pot lucra în mai multe divizii, dovadă fiind că aici avem mai multe departamente, de la finanţe şi vânzări la inginerie şi suport“, a declarat pentru ZF Barry Cohen, vicepre­şedinte al PTC care se ocupă de strategia companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO