Business Hi-Tech

ANCOM cumpără soft de 1,8 mil. €

Autor: Magraon Andreea

21.11.2010, 23:05 30

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare înComunicaţii (ANCOM) cumpără soft Navicat şi licenţe Microsoft, învaloare de 1,8 milioane de euro, potrivit unui anunţ publicat pee-licitatie.ro. Companiile care doresc să participe la licitaţiacare va avea loc în luna ianuarie 2011, va trebui să depună ogaranţie de participare de 14.891 de euro şi una de bună execuţiede 5% din preţul contractului fără TVA. În altă ordine de idei,compania Rohde & Schwarz România, filiala locală aproducătorului german de echipamente pentru radiocomunicaţii,sisteme de interceptare şi localizare radio, precum şi sisteme detestare şi măsurări electronice, doisprezece analizatoare despectru în valoare de 2,6 milioane de lei (600.000 de euro).

Potrivit anunţului de atribuire de pe e-licitatie.ro, contractula fost atribuit la începutul lunii, Rohde & Schwarz fiindsingurul ofertant.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO