Business Hi-Tech

Aplicaţia DolceTV, cea mai descărcată din magazinul Apple

Aplicaţia DolceTV, cea mai descărcată din magazinul Apple

Sursa foto: Dolce

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

01.08.2012, 00:00 1647

Aplicaţia Dolce Mobile TV, prin care utilizatorii Cosmote şi Romtelecom pot urmări live o serie de posturi TV live, dar şi, filme - în anumite condiţii, a devenit în două zile cea mai descărcată aplicaţie gratuită din ediţia pentru România a magazinului de aplicaţii al Apple, AppStore.

"Pe 27 şi 28 iulie au fost înregistrate peste 4.500 de descărcări pe iPhone şi aproximativ 900 pe iPad (iOS), în timp ce utilizatorii de Android au descărcat Dolce Mobile TV de peste 1.000 de ori. Aplicaţia poate fi găsită în App Store şi Play Store folosind ca termen de căutare DolceTV", potrivit reprezentanţilor celor două companii.

Dolce Mobile TV este disponibil pentru terminale cu Android 2.3 sau versiuni mai noi, şi pentru dispozitive cu sistemul de operare iOS 4.0 sau mai recent şi se poate descărca din Play Store (pentru Android) şi App Store (pentru iOS). O aplicaţie personalizată este, de asemenea, disponibilă pentru tabletele iPad şi cu sistem de operare Android 3.0.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO